További hasznos infók

> Bemutatkozó filmek


A Tudományegyetemi Karok multimédia stúdiójának és intézményeinek filmjei.
> további információ

> Debrecenbe kéne menni


Debrecen. Egyetemváros, Loki, Tankcsapda - talán ez a néhány dolog jut eszébe egy fiatalnak, ha a hajdú-bihari megyeszékhelyre gondol.
> további információ

> Kollégiumi élet


Miért jó kollégiumban lakni?

A magyar felsőoktatásban a kollégium több mint szimpla alvóhely: emlékezetes rendezvények, programok színtere, évtizedekre szóló barátságok és párkapcsolatok születésének helyszíne. Kollégiumi koncertek, vetélkedők, bulik, túrák, teaházak, előadások, hajnalig tartó szakmai és politikai viták – olyan életforma ez, amit kár lenne kihagynod.
> további információ

> Bulizó egyetem


Magyarország legnagyobb egyetemi bulijai várnak Téged is hétről hétre a Debreceni Egyetemen! Legyen szó akár retró discoról, rock vagy jazz koncertről, drum and bass partyról, campusainkon tutira megtalálod a hangulatodnak megfelelő programot, ahol hajnalig bulizhatsz a csoporttársaiddal.
> további információ

> Sportoló egyetem


Testnevelés, házi bajnokságok, versenysport, hétvégi túrák, téli és nyári táborok – a Debreceni Egyetem garantáltan mindenki számára tud olyan sportolási, szórakozási lehetőséget nyújtani, ami a tanulás mellett biztosítja az aktív kikapcsolódást, hétköznap és hétvégén egyaránt.
> további információ

> Hallgatói juttatások


A Debreceni Egyetem hallgatói nemcsak az alap- vagy mesterképzésben elért kiváló tanulmányi eredményük miatt kaphatnak ösztöndíjat, hanem kiemelkedő sport vagy művészeti tevékenységük elismeréseképpen is.
> további információ

> Hallgatói Szolgáltató Központ


Célja: a kari jellegtől független hallgatói adminisztrációs feladatok összevont intézése, a kari tanulmányi osztályok tehermentesítése a kor színvonalának megfelelő környezetben.
> további információ

> Fogyatékossággal élő hallgatók támogatása


A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ által kínált lehetőségek és szolgáltatások megismerése.
> további információ

Vélemények az egyetemről

Magas színvonalú oktatás

Úgy érzem, ezen évek alatt olyan alapos tudást szerezhetünk magas szakmai tudással rendelkező oktatóink segítségével, amellyel az élet bármely területén megállhatjuk helyünket. Debrecenben jó egyetemistának lenni! Itt minden adott, amire egy egyetemistának szüksége van: korszerű épület, jól felszerelt könyvtár, klubok, kulturális lehetőségek, stb.

Fazekas Ilona, jogász hallgató

> további vélemények

Webkamera