További hasznos infók

> Bemutatkozó filmek


A Tudományegyetemi Karok multimédia stúdiójának és intézményeinek filmjei.
> további információ

> Debrecenbe kéne menni


Debrecen. Egyetemváros, Loki, Tankcsapda - talán ez a néhány dolog jut eszébe egy fiatalnak, ha a hajdú-bihari megyeszékhelyre gondol.
> további információ

> Kollégiumi élet


Miért jó kollégiumban lakni?

A magyar felsőoktatásban a kollégium több mint szimpla alvóhely: emlékezetes rendezvények, programok színtere, évtizedekre szóló barátságok és párkapcsolatok születésének helyszíne. Kollégiumi koncertek, vetélkedők, bulik, túrák, teaházak, előadások, hajnalig tartó szakmai és politikai viták – olyan életforma ez, amit kár lenne kihagynod.
> további információ

> Bulizó egyetem


Magyarország legnagyobb egyetemi bulijai várnak Téged is hétről hétre a Debreceni Egyetemen! Legyen szó akár retró discoról, rock vagy jazz koncertről, drum and bass partyról, campusainkon tutira megtalálod a hangulatodnak megfelelő programot, ahol hajnalig bulizhatsz a csoporttársaiddal.
> további információ

> Sportoló egyetem


Testnevelés, házi bajnokságok, versenysport, hétvégi túrák, téli és nyári táborok – a Debreceni Egyetem garantáltan mindenki számára tud olyan sportolási, szórakozási lehetőséget nyújtani, ami a tanulás mellett biztosítja az aktív kikapcsolódást, hétköznap és hétvégén egyaránt.
> további információ

> Hallgatói juttatások


A Debreceni Egyetem hallgatói nemcsak az alap- vagy mesterképzésben elért kiváló tanulmányi eredményük miatt kaphatnak ösztöndíjat, hanem kiemelkedő sport vagy művészeti tevékenységük elismeréseképpen is.
> további információ

> Hallgatói Szolgáltató Központ


Célja: a kari jellegtől független hallgatói adminisztrációs feladatok összevont intézése, a kari tanulmányi osztályok tehermentesítése a kor színvonalának megfelelő környezetben.
> további információ

> Fogyatékossággal élő hallgatók támogatása


A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ által kínált lehetőségek és szolgáltatások megismerése.
> további információ

Vélemények az egyetemről

Az egyetem hírneve vonzott

Azért választottam ezt az egyetemet, mert rengeteg jó dolgot hallottam róla: a képzés hallgató-központú, az oktatók szakmai felkészültsége magas, kellemes és segítőkész légkör uralkodik a karon. Debrecent azért választottam, mert nagyon megszerettem a várost néhány korábbi utam során. Könnyű tájékozódni, és rengeteg kulturális program van a városban.

Gönczi Péter, jogász

> további vélemények

Webkamera