Hallgatói Szolgáltató Központ

Célja: a kari jellegtől független hallgatói adminisztrációs feladatok összevont intézése, a kari tanulmányi osztályok tehermentesítése a kor színvonalának megfelelő környezetben.

A tájékoztatás és az ügyintézés hatékonyságának javítása érdekében – első lépésben – a Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Természettudományi és Technológiai Kar, Zeneművészeti Kar (tagozattól és képzési formától függetlenül) hallgatói részére került kialakításra az új ügyfélközpont (ügyféltér). Ezzel a kari tanulmányi osztályok jelentős adminisztrációs teher alól mentesülnek, így a kari oktatásszervezés és a hallgatók érdemi tanulmányi ügyeinek támogatása is javult.
A Hallgatói Szolgáltató Központ a kari Tanulmányi Osztályokkal együttműködve, szoros munkamegosztással szervezi, végzi munkáját. Oktatásszervezési ügyintézés és a TVSz szerinti döntések a karokon intézhetők.

Feladata közé tartozik: a felvételi adatnyilvántartás (szerver) működtetése, beiratkozáskor: hallgatói jogviszony igazolás kiadása, féléves érvényesítő matricák kiosztása, valamint a diákigazolvány ügyintézések, a tanulmányi ösztöndíjügyek és számfejtések, a diákhitel tanácsadás, és a térítési díjak kivetése, számla kibocsátása, igazolások kiadása, felnőttképzési szerződések kezelése, illetve a hallgatói személyes és hallgatói jogviszony adatok karbantartása. Az oklevél és oklevélmellékletet nyomtatása kari előkészítéssel történik.

Ügyfélfogadás a BTK, IK, TTK, ZK hallgatói részére: a TEK Hallgatói Szolgáltató Központban.
Helye: TEK Kossuth II. Kollégium Alagsorában (megközelítése kívülről)
Nyitva: H-P 9-15 óra
Telefon: 52-518 600/73970-73976 (Térítés: 73974; Ösztöndíj: 73976; Diákigazolvány: 73975; Igazolások: 73973; Oklevélmelléklet: 73972) Fax:(52) 518-677
Postacím: 4010 Debrecen Pf.50.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Vélemények az egyetemről

Magas színvonalú oktatás

Úgy érzem, ezen évek alatt olyan alapos tudást szerezhetünk magas szakmai tudással rendelkező oktatóink segítségével, amellyel az élet bármely területén megállhatjuk helyünket. Debrecenben jó egyetemistának lenni! Itt minden adott, amire egy egyetemistának szüksége van: korszerű épület, jól felszerelt könyvtár, klubok, kulturális lehetőségek, stb.

Fazekas Ilona, jogász hallgató

> további vélemények

Webkamera