Hallgatói Szolgáltató Központ

Célja: a kari jellegtől független hallgatói adminisztrációs feladatok összevont intézése, a kari tanulmányi osztályok tehermentesítése a kor színvonalának megfelelő környezetben.

A tájékoztatás és az ügyintézés hatékonyságának javítása érdekében – első lépésben – a Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Természettudományi és Technológiai Kar, Zeneművészeti Kar (tagozattól és képzési formától függetlenül) hallgatói részére került kialakításra az új ügyfélközpont (ügyféltér). Ezzel a kari tanulmányi osztályok jelentős adminisztrációs teher alól mentesülnek, így a kari oktatásszervezés és a hallgatók érdemi tanulmányi ügyeinek támogatása is javult.
A Hallgatói Szolgáltató Központ a kari Tanulmányi Osztályokkal együttműködve, szoros munkamegosztással szervezi, végzi munkáját. Oktatásszervezési ügyintézés és a TVSz szerinti döntések a karokon intézhetők.

Feladata közé tartozik: a felvételi adatnyilvántartás (szerver) működtetése, beiratkozáskor: hallgatói jogviszony igazolás kiadása, féléves érvényesítő matricák kiosztása, valamint a diákigazolvány ügyintézések, a tanulmányi ösztöndíjügyek és számfejtések, a diákhitel tanácsadás, és a térítési díjak kivetése, számla kibocsátása, igazolások kiadása, felnőttképzési szerződések kezelése, illetve a hallgatói személyes és hallgatói jogviszony adatok karbantartása. Az oklevél és oklevélmellékletet nyomtatása kari előkészítéssel történik.

Ügyfélfogadás a BTK, IK, TTK, ZK hallgatói részére: a TEK Hallgatói Szolgáltató Központban.
Helye: TEK Kossuth II. Kollégium Alagsorában (megközelítése kívülről)
Nyitva: H-P 9-15 óra
Telefon: 52-518 600/73970-73976 (Térítés: 73974; Ösztöndíj: 73976; Diákigazolvány: 73975; Igazolások: 73973; Oklevélmelléklet: 73972) Fax:(52) 518-677
Postacím: 4010 Debrecen Pf.50.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Vélemények az egyetemről

Magas presztízsű diploma

Az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek, és ezt a tudásukat próbálják nekünk is átadni. A legtöbb oktatónk nemcsak elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati ismeretekkel is segítenek bennünket.

Szabó Barbara, andragógia szakos hallgató

> további vélemények

Webkamera